Kogălnicenii vin în ajutorul familiei din comună căreia i-a ars casa, pentru a doua oară

1
689

O familie din Mihail Kogălniceanu a rămas fără casă înainte de sărbători, după ce aceasta a ars aproape în totalitate. Localnicii vin în ajutorul acestuia, oferind bani, haine, mobilă și chiar sunt gata să achite chiria pentru o locuință în care aceștia să stea până își reconstruiesc casa.

Marți, 15 decembrie a.c., dis-de-dimineață, casa unei familii din Mihail Kogălniceanu a luat foc și a ars aproape în totalitate. În urma apelului la 112, în jurul orei 7.00, la fața locului s-au deplasat două echipaje ale I.S.U. Dobrogea, cu autospeciale cu spumă și apă, precum și un echipaj SMURD B și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Când au ajuns pompierii la fața locului, casa de aproximativ 100 metri pătrați ardea în totalitate. Opt persoane se autoevacuaseră deja, trei dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Pentru două dintre ele, care aveau arsuri pe mâini, s-a luat decizia de a fi transportate la spital.

Locuitorii din Mihail Kogălniceanu au început deja să vorbească de orice ajutor pot oferi familiei de opt persoane, dintre care patru copii, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului.

„Oameni buni, sunt 8 persoane, 4 copii cu vârste diferite şi 4 adulți. Le-a luat casa foc, nimeni nu vrea să se intâmple aşa ceva, i-am văzut cu ochii mei, i-au scos în chiloţi şi picioarele goale şi au fugit la vecina Simona Glodeanu. Să fim oameni buni şi să reacţionăm, stau 8 persoane şi cu 4 persoane familia Simonei în casa care stau“, a postat o localnică pe binecunoscuta rețea de socializare, iar mesajele au început să curgă.

Locuitorii din Mihail Kogălniceanu se oferă să îi ajute cu haine, încălțăminte, mobilier, veselă, chiar și cu bani, pentru materiale de construcție și pentru a-și putea închiria o casă în care să poată locui până o vor reconstrui pe cea care a ars marți dimineață.

Deocamdată, se caută o casă pentru familia aflată într-o situație disperată în prag de sărbători. Locuința lor a mai ars o dată, în urmă cu doi ani.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.