Excelenţă în chirurgia cataractei! Dr. Hicham Mrini: Mă simt, ca și chirurg oftalmolog, mult mai precis și mai încrezător în reușita rezultatului final

0
215

Medicii Spitalului de Oftalmologie Mrini Eye din Constanţa se numără printre primii posesori ai unui aparat inovator. Discutăm despre un biometru optic cu sursă OCT SWEPT special realizat pentru chirurgii de cataractă, ce caută perfecțiunea și excelenţa în chirurgia cataractei, care implică și chirurgia refractivă cu lentile torice sau multifocale ce necesită măsurători superioare.

Suntem mândri sa fim printre primii posesori ai acestui aparat inovator, acesta fiind o adiție de valoare la seria de aparate deja existente in clinica noastră! Ma simt, ca și chirurg oftalmolog, mult mai precis și mai încrezător in reușita rezultatului final. Chirurgia modernă a cataractei nu implică doar îndepărtarea cataractei (cristalinul tulbure), ci include și implantarea unui cristalin intraocular sintetic (IOL).Pacienții noștri pot beneficia de lentile intra oculare cu tehnologie foarte avansată. Cu ajutorul acestui aparat, măsuram puterea dioptriei intraoculare, in așa maniera încât putem corecta și viciile de refracție: miopie hipermetropie astigmatism presbitism (implantam lentile intraoculare cu dioptriile de distanță, apropiere, intermediar, astfel încât pacientul sa nu mai fie dependent de ochelari)“, susţine dr. Hicham Mrini, medicul care redă vederea pacienților din Dobrogea.

Inovația și performanța pentru medicina românească îi ajută pe medicii Spitalului Mrini să ne ofere cele mai bune rezultate, chiar și în cazurile medicale deosebit de complexe.

Pe medicul Mrini îl găsiți în cadrul Spitalului de Oftalmologie Mrini Eye din Constanța, strada Adamclisi, nr 1C, zona Tomis 3, instituție medicală care dispune de cea mai performantă linie de echipamente medicale la nivel mondial și în cadrul căreia tratează zilnic zeci de pacienți cu diverse probleme oftalmologice.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.