VIDEO. Infectat cu Sars-Cov-2, un fotbalist a mers la supermarket şi a dat cu maşina peste un biciclist

0
128

Fotbalistul brazilian Luiz Adriano, fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, a lovit un biciclist cu maşina în timpul unei deplasări la supermarket, împreună cu mama sa, deşi fotbalistul trebuia să rămână în izolare, după ce fusese testat pozitiv la Covid-19, informează Gazzetta dello Sport, notează digisport.ro

Reacţia lui Luiz Adriano, după ce a dat cu maşina peste un biciclist

Într-o postare pe reţelele sociale, Luiz Adriano susţine că bicicleta s-a lovit de maşina lui şi anunţă că toată lumea e bine. 

“Mi s-a recomandat să rămân acasă, în carantină, însă ieri (luni) am fost la supermarketul unui centru comercial, pentru a o transporta pe mama mea, care nu ştie să şofeze, fără să părăsesc maşina şi purtând tot timpul mască. Am fost implicat însă într-un incident, în care o bicicletă s-a lovit de maşina mea, la ieşirea din parcare. Toată lumea este bine”, a precizat jucătorul într-o postare pe contul său de Twitter.

“Da, nu ar fi trebui să ies din casă, am greşit, recunosc. Trăim vremuri dificile, trebuie să fim cu toţii atenţi şi să respectăm protocoalele de siguranţă. Putem ajuta întotdeauna într-un fel şi, mai presus de toate, să recunoaştem şi să învăţăm din greşelile noastre”, a adăugat jucătorul, aflat la a doua sa infectare cu coronavirus.

În imaginile apărute pe reţelele sociale se vede că persoana lovită stă întinsă pe jos, rănită, şi primeşte îngrijiri medicale de la un poliţist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.