Incendiu într-un bloc din municipiul Tulcea, izbucnit de la o țigară

0
233
Pompierii au reușit să lichideze incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 12.25, la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea.

La locul solicitării au intervenit de urgenţă trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul I și se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum într-un dormitor al imobilului. Pompierii au reușit în doar 15 minute să lichideze incendiul, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței.

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost evacuat un bărbat, în vârstă de 59 ani, aflat într-o altă încăpere. Acesta a fost monitorizat de către echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

De asemenea, echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor de specialitate celuilalt locatar, în vârstă de vârstă de 39 ani, care s-a autoevacuat. Acesta a suferit arsuri de gradul I și II pe antebrațul membrului superior stâng, fiind transportat la U.P.U. Tulcea.

Pompierii au stabilit ca și cauză a producerii incendiului, o țigară lăsată la întâmplare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.