Exclusiv. Angajată de la Protecţia Consumatorilor, agresată de patronul restaurantului de la Hotel Oxford! A fost întocmit dosar penal

0
3577
Maria Obreja, comisar CJPC /sursa foto: Facebook

Comisarul implicat într-un incident, în luna mai, cu viceprimarul Constanţei, Dumitru Babu, a fost din nou agresat în timpul unui control! Maria Obreja din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa se afla sâmbătă seara angrenată în acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Comisarul Maria Obreja (27 de ani) se afla în Hotelul Oxford, de la intrare în Mamaia, moment în care a intrat în conflict cu patronul restaurantul din incinta hotelului (cu bucătărie în interiorul unităţii de cazare şi terasă în exterior, pentru servirea mesei – n.r.), Binali Taraki, fiind bruscată, după cum susţine aceasta. A fost sesizată Poliţia, prin 112; de asemenea, Obreja şi-a anunţat, telefonic, şi şeful – Horia Constantinescu. După cum arăta Focus Press într-un articol anterior, Horia Constantinescu a decis să se deplaseze din Vama Veche în Mamaia, pentru a vedea ce se întâmplă, iar pe drum a fost oprit de Poliţia Eforie şi amendat (detalii AICI!).

Revenind la controlul de la restaurantul Hotelului Oxford, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, care au întocmit dosar penal pentru ultraj pe numele lui Binali Taraki.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.