EXCLUSIV. UPDATE. Au fost găsiți cei 10.000 de euro declarați furați în Carrefour

0
7478

O femeie de 55 de ani a găsit, miercuri, cei 10.000 de euro declarați furați în Carrefour, de către un sucevean care venise la Constanța pentru a cumpăra o garsonieră.

Un sucevean venit la Constanța pentru a-și cumpăra o locuință la malul mării a sunat miercuri, 10 februarie a.c., la 112 și a anunțat că a rămas fără 10.000 de euro în Carrefour.

Acesta avea într-o borsetă suma de 60.000 de euro pentru nouă locuință și a alertat polițiștii constănțeni deoarece nu mai găsea aproximativ 10.000 de euro din ei, așa că s-a gândit că i-au fost furați în timp ce era la cumpărături în hipermarketul de la marginea orașului.

Oamenii legii au efectuat cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta, iar joi, 11 februarie a.c., o femeie de 55 de ani, din satul Piatra (comuna Mihail Kogălniceanu), a anunțat că a găsit banii lângă ușa de acces în Carrefour. Astfel, suceveanul pierduse cei 10.000 de euro, nu îi fuseseră furați!

UPDATE. În cursul zilei de miercuri, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe Bulevardul Tomis din municipiul Constanța.

Joi dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, județul Constanța, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societății comerciale.

Femeia s-a deplasat la sediul Secției 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predați în prezența polițiștilor.

„Pe această cale, îi mulțumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Instituția noastră promovează și apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetățenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor“, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.