Exclusiv Auto nu poate intra în legalitate cu hotelul din Mamaia

0
2294
staţiunea Mamaia

Primăria Constanța a respins cererea Exclusiv E.N.B. Aliment SRL de a intra în legalitate cu hotelul din zona terenului de sport de la Hotelul Comandor din Mamaia.

Joi, 9 decembrie a.c., administrația locală a respins cererea firme Exclusiv E.N.B. Aliment și nu a emis certificat de urbanism pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu necesar desființării unui corp din zona terenului de sport de la Hotelul Comandor din Mamaia și construirii unui hotel cu regim de înălțime S+P+5E-8E.

Municipalitatea a motivat că, potrivit Legii nr. 350/2001, privind amenajarea teritoriului și urbanismul, art. 56^1: „nu pot fi inițiate și aprobate documentații de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcții edificate fără autorizație de construire sau care nu respectă prevederile autorizației de construire“.

Reamintim că o altă încercare a Exclusiv E.N.B. Aliment a fost făcută în luna martie a.c., de către Orhan Apti, fostul asociat al firmei, care a obținut atunci un certificat de urbanism pentru construirea hotelului. Dar pentru orice nou proiect imobiliar din Mamaia este nevoie de PUD.

Firma constănțeană are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata, nespecializat, de produse alimentare, băuturi și tutun, și în prezent are ca asociat unic pe Exclusiv Auto ENB SRL. În 2020, societatea comercială a realizat o cifră de afaceri de peste 10,5 milioane de lei și un profit de peste 710.000 de lei, având un număr mediu de cinci angajați.

La rândul său, Exclusiv Auto ENB are ca unic asociat și administrator pe Marian Florea. Distribuitorul auto a raportat, pentru 2020, o cifră de afaceri de peste 65,5 milioane de lei și un profit de aproximativ 1,2 milioane de lei, având un număr mediu de 57 de angajați.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.