EXCLUSIV! Filme horror la Eforie Sud! O femeie, alergată cu toporul prin casă

0
3493
Foto cu rol ilustrativ

Scene de groază la Eforie! Oamenii legii au intervenit după ce au fost apelați prin 112, fiind vorba de faptul că un bărbat, respectiv M. C., a încălcat un ordin de protecție provizoriu și a pătruns, folosindu-se un topor, peste soția lui în casă. A urmărit-o cu toporul prin locuință și a spart ușa la baie, acolo unde femeia se refugiase. Victima s-a ales cu răni la nivelul feței, iar agresorul a fost arestat.

Se pare că spiritele deveniseră încinse în familia C. din Eforie, astfel se face că, în urma unui conflict, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui M. C., urmând ca, ulterior, să ajungă și instanță.

Numai că, la data de 16 septembrie, M. a făcut-o lată. Nu a ținut cont de faptul că fusese evacuat din locuința comună din Eforie și că avea obligația de a păstra o distanță de minim 200 m față de soția sa, așa că, în jurul orei 16.00, s-a înarmat cu un topor și a decis să o pedepsească.

A forțat ușa de acces în locuință, folosindu-se de topor, bineînțeles, după care a început s-o alerge pe victimă prin casă. A mai distrus o ușă de la etajul imobilului, apoi pe cea de la baie, acolo unde femeia reușise să se refugieze. A urmat un scandal monstru, victima alegându-se cu răni la nivelul feței, întrucât a fost atinsă cu muchia toporului, dar și de fragmente din geamul spart (al ușilor).

Nefericitul eveniment a fost anunțat prin 112, oamenii legii deplasându-se la fața locului.

Agresorul a fost audiat, reținut, iar la data de 17.09.2022 a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Constanța, fiind vorba și de sesizarea din oficiu a organelor de anchetă cu privire la încălcarea ordinului provizoriu de protecție (cel emis de polițiști la fața locului pe 14 septembrie – n.r.).

Între timp, cererea de emitere a ordinului de protecție a ajuns pe masa magistraților din cadrul Judecătoriei Constanța, care l-au și emis.

”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, în sensul că dispune: evacuarea temporară a agresorului din locuinţa comună, situată în xx indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate; obligarea pârâtului să păstreze o distanţă de 200 m faţă de victima xx, precum şi de reşedinţa situată în xx, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima (…)”, potrivit minutei judecătorești.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.