EXCLUSIV FOTO VIDEO Rihanna a făcut show cu un grup de constănțeni în Istanbul, după ce unul dintre ei a fost confundat cu „Suleyman Magnificul“

3
17211

Dacă în mod normal oamenii țin să facă poze cu Rihanna atunci când o întâlnesc într-un loc public, un român aflat la un restaurant în Istanbul a trăit momentul vieții sale atunci când artista a venit să facă poze cu el.

Un grup de constănțeni aflați în vacanță în Istanbul au ales în seara de 5 noiembrie să ia masa la un restaurant recomandat de prieteni. Aici, unul dintre ei – Andrei Iacob, antrenor de tenis – a fost abordat la masă de o americancă care l-a rugat să facă o poză împreună. Motivul? A crezut că este actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman. După ce a realizat confuzia, aceasta și-a chemat și o prietenă să îi arate asemănarea și confuzia făcută. Prietena în cauză era Rihanna, care a ținut și ea să se fotografieze cu „sosia“ lui Suleyman Magnificu.

Apoi, constănțenii au petrecut împreună cu Rihanna, cu care au și cântat împreună.

Presa din Turcia a notat, după toată vâlva creată la restaurant, că este vorba despre una dintre sosiile vedetei, o braziliancă. De altfel, aceasta a postat pe Instagram imagini cu ea.

C.S.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.