Exclusiv. O femeie și-a înjunghiat soțul, în comuna Castelu

0
6591
Foto- Republikanews.ro

Violența conjugală face noi victime, la Constanța. O femeie și-a înjunghiat soțul, după ce s-au certat. Bărbatul a ajuns la spital, iar soția acestuia la Parchet, pentru audieri.

Procurorii Tribunalului Constanța au deschis dosar penal în cazul unei agresiuni în cadrul unei familii, a cărei autor este, de această dată, o femeie. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un cuplu trecut de 60 de ani, din comuna Castelu, județul Constanța. Cei doi soți s-au certat, iar la un moment dat, femeia și-a împins soțul, în încercarea de a se apăra, iar în acel moment l-a și înjunghiat cu un cuțit pe care îl avea în mână.

Toate acestea au avut loc duminică, 10 ianuarie, seara. Bărbatul a ajuns la spital cu plagă înțepată, iar femeia urmează a fi audiată, în cursul acestei zile. Dacă medicii legiști vor stabili că viața bărbatului a fost pusă în pericol, soția acestuia ar putea fi acuzată de tentativă de omor.

UPDATE

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, se pare că bărbatul ar fi jignit-o pe soția sa, care a vrut să-i tragă o palmă pe spate, uitând, însă, că are cuțitul în mână. Astfel i-a provocat o plagă înjunghiată în zona plămânului drept. Femeia s-a speriat în acel moment și a sunat chiar ea la 112, solicitând ajutor. Simțindu-se vinovat, bărbatul a încercat să ascundă fapta soției sale, spunându-le că a fost victima unei agresiuni pe stradă.

Femeia însă a recunoscut în fața procurorilor că ea l-a înjunghiat, însă fără intenție. În fața procurorului de caz a recunoscut exact ce s-a întâmplat, motiv pentru care va fi cercetată în stare de libertate, în timp ce bărbatul se află internat în spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.