Falsul medic estetician, săltat de polițiști de la Constanța, cercetat sub control judiciar

0
791

După ce polițiștii au percheziționat mai multe locații, din Constanța și București, au urmat audierile în cazul falsului medic estetician Svetlana Serghei, din Republica Moldova, care se recomanda ca fiind “Doctor Lana”. La final, aceasta a fost pusă sub control judiciar. Anchetatorii au stabilit că în afacerea ilegală a fost implicat și soțul acesteia.

“Doctor Lana” a fost luată în vizor de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Poliția Capitalei, care au descoperit că aceasta se  dădea drept medic, fără a deține vreo licență în domeniu. Polițiștii au stabilit că femeia, originară din Republica Moldova, își atrăgea clientela pe Facebook, unde are o pagină special concepută pentru a-și promova activitatea ilegaă.

foto- Facebok

 Polițiștii spun că femeia, care este, de fapt, cosmeticiană, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua diverse proceduri de microchirurgie estetică. Mai mult decât atât, potrivit Realitatea.net, soțul acesteia, un cunoscut proxenet, ar fi implicat și el în afacerea ecurată.

Persoanele vizate în acest dosar au fost duse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și au fost supuse unor astfel de intervenții estetice.

Svetlana Serghei este cercetată sub control judiciar  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitare a unei profesii fără drept.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.