Fantoți, un traficant de droguri cu renume la Constanța, la un pas de a scăpa de arest

0
4013

Mariean Vlad Ștefan, cunoscut ca ”Fantoți” și Sacha Pop au fost arestați preventiv în octombrie 2021, într-un dosar de trafic de droguri. Însă, pe 28 noiembrie, magistrații Tribunalului Constanța au dispus înlocuirea măsurii cu controlul judiciar. Procurorii DIICOT nu sunt de acord, motiv pentru care au depus contestație, care se va judeca la Curtea de Apel Constanța, pe 5.12.2022.

De asemenea, cei doi au fost trimiși în judecată, la finele anului 2021, pentru trafic de droguri, pronunțarea fiind amânată.

Amintim că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat, la data de 16 octombrie 2021, 3 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc. Este vorba despre Mariean Vlad Ștefan, zis Fantoți, și Pop Sacha.

Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de 17 octombrie 2021, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Iar de atunci se află în arest.

Precizăm că Mariean Vlad Ștefan a mai fost cercetat, în trecut, pentru trafic de droguri.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.