Fără votul consilierilor locali USR-PLUS, nu au fost adoptate proiectele ce vizau patrimoniul municipiului Constanța

0
727

Consilierii locali constănțeni au fost convocați în ședință extraordinară joi, 3 iunie a.c. Au participat și aleșii locali U.S.R.-P.L.U.S., dar aceștia nu au votat decât pentru proiectele ce vizau urgențe din domeniul sănătății sau al derulării proiectelor cu fonduri europene.

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa, a convocat Consiliul Local al Municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, de îndată, joi, 3 iunie 2021, ora 12.00. Aceasta s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă on-line de videoconferință, iar edilul-șef nu a fost prezent.

Au participat toți cei 27 de aleși municipali, dar consilierii U.S.R.-P.L.U.S. au precizat în debutul întâlnirii că nu vor vota decât proiectele care „sunt supuse necesităților de urgență în domeniul sănătății și al fluidizării logisticii de șantier în oraș“.

Din acest motiv, nu au fost adoptate decât patru proiecte din cele șapte de pe ordinea de zi, cele care vizau patrimoniul municipiului Constanța neîntrunind numărul necesar de voturi pentru. De exemplu, proiectele pentru solicitarea preluării Lacului Tăbăcărie, Portului Tomis sau a două terenuri pentru construirea unui parc industrial.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.