Farul Constanța se pregătește de cupele europene! Gheorghe Hagi: „Trebuie să găsim resurse financiare, trebuie să găsim jucători care sunt foarte buni, care au experiență europeană”

0
1087
sursa foto: Farul Constanța

Gheorghe Hagi, managerul Farului, pregătește echipa pentru cupele europene după ce a reușit să câștige titlul de campioană, în urma succesului cu FCSB, scor 3-2. Constănțenii au revenit de la scorul de 0-2. Hagi a spus că este nevoie de resurse financiare și jucători cu experiență în cupele europene.

Se naște ceva bun aici, ceva de nivel mare. Nu uitați că, conducerea noastră este una administrativă, unde toți au jucat fotbal (…) Avem conducere bună, jucători foarte buni și încercăm să ne facem datoria cât putem noi, să facem o echipă bună. Tot ce a făcut Farul, anul acesta, este meritul 100% al jucătorilor. Noi doar am planificat (…) Trebuie să ai jucători ca să îți îndeplinești idealul, visul. Și trebuie să știi să îi antrenezi.

Suntem în Europa și trebuie să ne gândim la acest lucru. Trebuie să îmbunătățim calitatea echipei. Trebuie să găsim resurse, să lucrăm foarte bine la plecări și la intrări. Trebuie să fim mult mai buni la anul, cum le-am promis acum două luni, când m-au supărat înainte de play-off. Le-am zis că o să fac o echipă mai bună decât anul trecut (…) Am zis că o să curăț vestiarul și o să fac un vestiar foarte bun. Cred că acesta este atuul meu. Nu deschid gura de pomană, când spun niște lucruri încerc să le împlinesc. Chiar sunt conectat. O să încercăm să facem o echipă bună, mai puternică ca aceasta. Trebuie să fie o echipă europeană, care să facă față în Europa. Trebuie să găsim resurse financiare, trebuie să găsim jucători care sunt foarte buni, care au experiență europeană, care să ne ajute să fim mai buni. La Academie, astăzi au câștigat, cei de la U16, cu Stoian și Doicaru, care au marcat, care la anul o să îi vedeți la prima echipă. Amândoi vor fi la prima echipă, vor fi tot anul cu noi. Ceilalți o să plece, cred eu, care sunt tot tineri și buni, cei din 2005”, a spus Hagi.

Farul, campioana României, va juca în turul I preliminar al UEFA Champions League. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu este cap de serie. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 20 iunie, iar meciurile vor juca pe 11/12 iulie și 18/19 iulie.

Petruț Iacob

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.