Spectacole de circ în fiecare zi, la Constanța: Circo Bellucci la Vivo Mall

0
677

Din 26 mai și până pe 11 iunie a.c., Circo Bellucci, recomandat de Nea Mărin, este prezent la centrul comercial Vivo.

În fiecare zi, în afară de marți, puteți merge la circ în Constanța, la ora 18.00. Sâmbăta sunt două spectacole, la orele 15.00 și 18.00, ca și duminica, la orele 11.30 și 15.00. Și joi, 1 iunie a.c., vor fi două spectacole, la orele 15.00 și 18.00.

Doar în zilele de marți nu sunt spectacole, în perioada 26 mai – 11 iunie a.c.

Familia Bellucci provine din cinci generații de circari italieni, care și-au dedicat întreaga viața acestei arte. Artiștii au ajuns în România în 2009 și nu au mai plecat, și cu siguranță îi recunoașteți de la televizor, pentru că au fost invitați la mai multe emisiuni.

„Calitatea spectacolelor a fost întotdeauna pe primul loc și ne bucurăm că am reușit să aducem râsete, zâmbete și bucurie pe fețele românilor din toată țara.

Vă invităm la spectacolele noastre, în centrul unei familii adevărate, acolo unde visele prind viață, locul unde lumea poate vedea lucruri nemaivăzute, acolo unde, sub lumina reflectoarelor, este pusă viața plină de magie! Indiferent de vârstă, nu trebuie să ratați reprezentațiile Circo Bellucci, să simțiți emoția și să vedeți toate lucrurile frumoase care se întâmplă pe scenă. La circ suntem toți copii!“, ne-a declarat directorul artistic Sonny Medini.

Vă invităm la circ, să trăiți o experiență unică.

Biletele se pot cumpăra și on-line, de pe www.myticket.ro și www.entertix.ro. Mai multe informații, la 0721.785.265.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.