FC Farul întâlneşte sâmbătă, pe teren propriu, ACS Fotbal Comuna Recea

0
50

FC Farul joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu ACS Fotbal Comuna Recea. După ce a primit cele trei puncte la masa verde din meciul cu U Cluj, echipa de pe litoral stă la mâna ei pentru a prinde play-off-ul.

“Din fericire, în sfârșit, am primit decizia oficială și mă bucur, pentru că s-a încercat pe toate căile probabil să nu primim aceste puncte la timp, tocmai pentru a fi jos în clasament. Am spus lucrul acesta și săptămâna trecută. Acum, că s-a încheiat această situație, lucrurile sunt la fel, adică trebuie să câștigăm meciul de sâmbătă cu Recea. O partidă foarte grea, întâlnim un adversar care a arătat o formă bună și în finalul anului trecut și în acest început de an, nu au pierdut până acum. Au un moral bun, au bătut U Cluj acasă și, cu siguranță, va fi o partidă foarte grea. Au jucători tineri, foarte mulți, care aleargă extraordinar de mult, sunt pregătiți ca să facă totul pentru a nu pierde partida și sunt convins că va fi dificil”, a declarat Ianis Zicu, antrenorul Farului


Înainte disputei de sâmbătă, FC Farul ocupă locul 7, cu 28 de puncte. Clasamentul este unul foarte strâns. Chiar și Metaloglobus, echipă de pe locul 12, cu 24 de puncte, visează să intre în hora promovării.

“Moralul este ridicat, dar, în același timp, este și presiunea mai mare pentru că trebuie să păstrăm acest loc și depinde doar de rezultatele noastre. Este un moment decisiv pentru actualul sezon”, a mai spus Zicu.

Farul nu se va putea mâine pe Cărăruș care este suspendat și pe Vlad Rusu încă nerefăcut.

“Avem o singură opțiune la meciul acesta, doar victoria. Ne gândim doar la cele trei puncte, trebuie să facem tot posibilul să le obținem și să ne consolidăm poziția aceasta în primele șase locuri”, a completat Paul Antoche.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de Ţiţii Andrei Lucian din Şura Mică ajutat de Zamfir Doru din Slatina și Marin Nicușor din Suseni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.