FC Viitorul Constanța a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaș

0
168

FC Viitorul a pierdut ultimul meci din acest an, scor 0-1, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, după un meci în care gazdele au marcat la singura oportunitate.

Pentru echipa constănțeană nu au putut evolua, din diverse motive, 10 jucători (!): Ciobanu, Iancu, Boboc, De Nooijer, Dussaut, Fernandez, Martinez, Casap, Chițu și Josemi, ultimii trei fiind accidentați de mai mult timp.

”Am intrat în jocul lor, ei au întrerupt jocul des, cădea la fiecare fază câte unul, targă, cârcei, dar problema a fost la noi. Au fost 3 meciuri, la fiecare am folosit alt portar. Mă gândesc poate din 3 să fac unul! Vine vacanța, sper ca după o pregătire scurtă să pun lucrurile la punct și să aduc puncte. Trebuie să fie schimbări. Sunt jucători care n-au adus niciun plus, dar toată lumea e de vină. Și eu, poate n-am găsit formula ideală, am fost nevoit să schimb echipa la fiecare meci, multe probleme musculare, nu mi se pare normal. Dar trebuie să avem și răbdare cu ei. Sunt sigur că lucrurile se vor schimba,” a declarat Mircea Rednic după meci.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.