Federaţia Română de Volei a stabilit sistemul de desfăşurare a campionatului 2020/2021 atât la feminin cât şi la masculin.

0
259

Divizia A1 la volei feminin, unde judeţul Constanţa este reprezentată de CS Medgidia, va debuta pe 31 octombrie.

Cele 12 echipe  au fost împărțite în patru grupe de câte trei, astfel disputându-se primele două etape practic, în intervalul 31 octombrie – 2 noiembrie. Gazdele turneelor vor fi trase la sorți.

Medgidia va juca primele meciuri în compania echipelor Stiința Bacău și CSU Medicina CNUE Tg. Mureș în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie.

“ După atâta pauză forţată aşteptăm cu încredere primele meciuri. Ne dorim să facem o figură frumoasă în acest campionat şi să ne clasăm cât mai sus posibil. Avem un lot bun şi cred că ne putem îndeplini obiectivul.” a declarat Florin Voinea, antrenorul echipei CS Medgidia.

Chiar înainte de debutul campionatului CS Medgidia s-a despărţit de coordonatoarea braziliancă Cristina Marinho, care abia ce semnase cu echipa în vară. Jucătoarea a plecat în prima ligă din Italia la Pomì Casalmaggiore.

“A venit această ofertă pentru Marinho şi nu aveam cum să nu îi dăm şansa de a evolua în unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Suntem foarte aproape de a semna cu o jucătoare din Serbia. Sper ca pănâ luni actele să fie gata.” a încheiat Florin Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.