Phoenicia Hotels al lui Mohammad Murad, noul partener al F.C. Dinamo București

0
681

Grupul de firme Phoenicia Hotels, patronat de Mohammad Murad, a devenit noul partener al clubului Dinamo București. Parteneriatul este semnat până la finalul sezonului 2020 – 2021.

Directorul de marketing al F.C. Dinamo București, Radu Birlică, a anunțat ieri, 17.10.2020, că Phoenicia Hotels, grupul de firme patronat de Mohammad Murad, este noul partener de imagine al clubului.

„Ne bucurăm că domnul Mohammad Murad s-a alăturat noului proiect al clubului nostru. Phoenicia Hotels devine, astfel, unul dintre cei mai importanți parteneri Dinamo București în 2020.

Suntem convinși că, alături de parteneri puternici, Dinamo va reveni în fruntea fotbalului românesc. Până la rezultatele așteptate de toată suflarea dinamovistă, trebuie să ne organizăm pas cu pas, să construim un club curat, cu mentalitate de învingător.

Parteneriatul dintre Dinamo București și Phoenicia Hotels a fost semnat până la finalul sezonului competițional 2020-2021, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți“, a declarat Radu Birlică.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.