Federația Tinerilor din Constanța are un nou președinte

0
163

Federația Tinerilor din Constanța și-a ales un nou președinte, care va lupta, alături de membrii și voluntarii organizației, pentru respectarea drepturilor și intereselor  tinerilor de către autorități, precum și pentru dezvoltarea infrastructurii locale de tineret.

În data de 21 februarie a.c., a fost ales noul președinte al Federației Tinerilor din Constanța, Andrei-Mihai Tănase, care va reprezenta tinerii județului în mandatul 2021 – 2022.

Astfel, noua conducere a Federației Tinerilor din Constanța este formată din:

  • Andrei-Mihai Tănase, președinte al Federației Tinerilor din Constanța
  • Corina Iancu, vicepreședinte al Federației Tinerilor din Constanța
  • Alexandru-Florin Cartoafă, vicepreședinte al Federației Tinerilor din Constanța

Andrei-Mihai Tănase este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu“, fiind voluntar activ în Asociația Elevilor din Constanța încă din toamna anului 2016, ulterior ocupând funcția de președinte al Asociației în perioada 2018-2020.

„După patru ani și jumătate petrecuți în mișcarea de reprezentare a elevilor, mi-am pus întrebarea: de ce pleacă tinerii din Constanța? Sunt de părere că totul pleacă de la oportunitățile pe care orașul le oferă pentru tineri. În mandatul cu care am fost învestit îmi doresc, alături de colegii mei, să facem un pas înainte spre a rezolva această problemă, în primul rând prin dezvoltarea mișcării și infrastructurii de tineret. În perioada următoare vom încerca să aducem tineri implicați alături de noi, porțile spre un oraș al tinerilor fiind deschise pentru toată lumea“, a declarat Andrei-Mihai Tănase, noul președinte al F.T.C.

Federația Tinerilor din Constanța își propune ca, în următorul an, să implementeze o strategie pentru dezvoltarea mișcării de tineret în județ. Aceasta va fi inițiată printr-o perioada de recrutări, oferind posibilitatea tinerilor constănțeni să participe activ în cadrul federației, în calitare de voluntari, dar și asociațiilor de tineret, în calitate de membri ai federației. Totodată, F.T.C. va demara toate demersurile necesare pentru înființarea unor centre de tineret în județ, dar și pentru reabilitarea Palatului Copiilor, având drept scop final dezvoltarea unei rețele de infrastructură de tineret stabilă în județul Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.