Liga a IV-a constănțeană așteaptă debutul competiției

0
325

În așteptarea unui protocol medical mai blând care ar facilita startul fotbalului mic în România, echipele de Liga a IV-a din județul Constanța încep, una câte una, pregătirile.

CS Năvodari a sunat adunarea încă din luna ianuarie. Lotul echipei de fotbal seniori CS Năvodari se antrenează în această perioadă pentru ediția viitoare a campionatului Ligii a 4-a, care se preconizează să înceapă luna viitoare.

Sub comanda antrenorilor Constantin Funda și Florin Adam, pregătirile se fac pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari, dar și pe terenul sintetic „Chimia”, de lângă Sala Sporturilor.

În echipa de seniori au fost promovați opt jucători din formația de juniori a CS Năvodari, care este campioană județeană la juniori A1.

“ Respectăm protocolul în vigoare și așteptăm reluarea competițiilor. Avem ca obiectiv promovarea a cât mai multor tineri în echipă. Avem juniori de mare perspectivă și trebuie să avem grijă de ei.” a declarat Florin Adam.

Alte echipe din județ care și-au reluat pregătirea, respectând protocolul medical încheiat între Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii , sunt: CS Medgidia, Voința Valu lui Traian, Poseidon 2 Mai Limanu sau Sparta Techirghiol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.