În PSD Constanța se pregătește o ședință pentru organizarea alegerilor la Municipiu

0
1456
Lucian Lungoci

În PSD Constanța se pregătește convocarea unei ședințe în cadrul căreia deputatul Lucian Lungoci să fie repus pe funcția de președinte (interimar, până la organizarea alegerilor).

Reamintim că Lucian Lungoci era președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța, însă la data de 13 februarie s-a decis înlocuirea acestuia cu Ion Dumitrache. A existat un vot pe această temă, însă mai mulți social-democrați susțin că nu au fost respectate toate prevederile statutului PSD. Prin urmare, se dorește convocarea unui Birou Permanent Județean în care să fie propusă reinstalarea lui Lungoci pe funcție. Rămâne de văzut dacă cei care susțin această idee întrunesc numărul necesar (o treime) pentru a convoca respectivul BPJ.

Mai amintim că pe data de 6 martie erau programate alegeri pentru desemnarea președintelui la municipiu, însă acestea au fist amânate. Motivul amânării nu este clar, cert este că și-au depus candidatura și Dumitrache, dar și Lungoci. Anterior depunerii celor două candidaturi, susținătorii lui Dumitrache sperau că va exista un singur candidat.

UPDATE:

Conform unor social-democrați, ședința va fi convocată DOAR pentru stabilirea unor măsuri pentru organizarea alegerilor interne.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.