Felicia Ovanesian dă asigurări că se va amenaja un parc în zona RAR

0
567
sursa foto: statiiitp.ro

În cadrul ședinței extraordinare de miercuri, 8 august a.c., a Consiliului Local Municipal Constanța  a fost votat în unanimitate proiectul de hotărâre ce vizează retragerea din gestiunea societății CT BUS  a unui teren pe care va fi relocat Registrului Auto Român (RAR), iar pe acel teren al sediului RAR, din zona Inel II, să se amenajeze un parc.

Este vorba despre Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS S.A. și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța.

Referitor la investiția de amenajare a unui parc în zona RAR, city managerului orașului Constanța, Felicia Ovanesian a făcut o postare în mediul online, fiind vorba despre proiectul „de sufllet„ despre care a tot discutat.

„În ședința extraordinară de ieri a fost retras din gestiunea CT BUS terenul in suprafață de 7.000 mp pe care va fi relocat RAR. În următoarea ședință de consiliu vom propune constituirea pentru RAR a unui drept de superficie pe acest teren. După echiparea terenului astfel atribuit cu cele necesare, RAR se mută din Compozitori, terenul astfel eliberat urmând a fi amenajat ca parc.”

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.