Felix Stroe: „Este un buget groaznic. Nu vedeți că sunt tăieri peste tot? Asta ne dorim? Tăieri bugetare?“

1
107

Parlamentarii din partea Partidului Social Democrat Constanța au prezentat vineri, 12 februarie a.c., noul sediu al Cabinetelor Parlamentare din municipiul Constanța.

La eveniment participa toți cei patru parlamentari, Felix Stroe, Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci si Cristina Dumitrache. Felix Stroe a precizat că cetățenii vor putea veni în fiecare zi pentru a-și exprima nemulțumirile.

Senatorul Felix Stroe a spus despre bugetul național ca este unul de austeritate și că sunt tăieri peste tot: „Este un buget groaznic. Nu vedeți că sunt tăieri peste tot? Asta ne dorim? Tăieri bugetare?“

Deputatul Horia Țuțuianu a declarat: „Noi vom rămâne aceeași parlamentari implicați pentru ca în primul rand sunt parlamentarii cetățenilor. Ne vom implica în proiectele județului Constanța și vom milita sa nu se scoată voucherele de vacanta, sa nu se înghete pensiile și alocațiile. Ne vom opune vehement în Parlament“.

1 COMENTARIU

  1. dle stroe nu le castigati dv le pierd ei daca guverneaza asa si mai castigati cu primari ca dna iacobici care nare adversar la gradina ori cati la cogealac care cumpara voturile sunt siguri la cogealac primarul cati a spus ca da apa moca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.