Mișcări de trupe la Gloria Albești

0
1776

Gloria Albești a terminat turul Ligii a III-a, Seria 3, pe locul 9 din 10 echipe. Iarna a fost una fierbinte la echipa din micuța comună dobrogeană din sud-estul județului.

Gloria Albești s-a despărțit de antrenorul principal Ionel Melenco, cel care a dus echipa în Liga a III-a.

“Clubul a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul principal Ionel Melenco, la solicitarea acestuia (motive personale). CS Gloria Albești îi mulțumește pentru rezultatele obținute la cârma echipei și îi urează mult succes pe mai departe în carieră.” a declarat Irinel Resmeriță, președintele clubului.

Noul principal este Sică Enache. Acesta a mai antrenat de-a lungul timpului în cariera sa prodigioasă, renumite echipe din județul Constanța de la liga a 2-a și a 3-a, precum: Callatis Mangalia, Portul Constanța, CSM Medgidia sau Axiopolis Cernavodă.

Gloria Albești s-a despărțit și de mai mulți jucători, mai excat 10: Andrescu Gheorghe, Bolojan Petre, Cristea Adelin, Ciobanu Cornel, Bică Adrian, Micu Rareș, Canțur Alexandru, Busuioc Marius, Gaiceanu Valentin și Simion Daniel.

Gloria Albești s-a mișcat însă bine pe piața transferurilor și a reușit înregimentarea mai multor fotbaliști. Astfel Gloria Albești a ajuns la un acord cu: Marin Ștefan (născut 2002, fundaș central, vine de la Axiopolis Cernavodă, a mai jucat la Viitorul Constanța), Belibrov Eduard (născut 2001, portar, vine de la Axiopolis Cernavodă, a mai jucat la CSM Iași,

Puciu Alexandru (născut 2001, fundaș stânga, vine de la CSA Steaua, a mai jucat la FCSB) Stoian Cristian (născut 2001, fundaș central, vine de la CS Făurei, a mai jucat la CS Voluntari), Grecu Călin (născut 2003, portar, vine de la Farul Constanța),  

Sima Ștefan (născut 2003, fundaș central, vine de la Farul Constanța, a mai jucat la Viitorul Constanța) Cristocea Denis (născut 2001, mijlocaș de bandă, vine de la Portul Constanța, a mai jucat la Viitorul Constanța), Zaharia Marian (născut 2001, mijlocaș central, vine de la Sparta Techirghiol, a mai jucat la Farul Constanța) și  

Bălan George (născut 1998, fundaș lateral, vine de la Delta Tulcea, a mai jucat la Farul Constanța).

“Obiectivul este evitarea retrogradării. Am reușit transferul unor jucători de certă valoare și sunt singur că vom face o figură frumoasă în retur.” a încheiat Irinel Resmeriță.

Liga a 3-a se va relua pe 13 martie, când CS Gloria Albești va primi pe teren propriu vizita liderului seriei CS Afumați, ocupanta locului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.