Felix Stroe: “Stelică, dacă nu mai ești ministrul Justiției, hai tată acasă, la Constanța! Te-ntorci la garsoniera primită de la RAEDPP de la fostul primar al cărui avocat ai fost”

0
288
Felix STROE

Social-democraţii jubilează: PNL şi USR nu se mai înţeleg, iar premierul Florin Vasile Cîţu doar ce l-a remaniat pe Stelian Ion de la ministerul Justiţiei. Decizia liberalului Cîţu a fost urmată de anunţul USR că parlamentarii acestui partid vor vota o moţiune de demitere a premierului.

La Constanţa, remanierea lui Stelian Ion a devenit subiect de ironii. Primul care l-a ironizat pe Stelian Ion a fost preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, iar apoi de preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe: “Stelică, dacă nu mai ești ministrul Justiției, hai tată acasă, la Constanța!Hai, c-avem o grămadă de treabă! Dacă n-ai reușit să desființezi SIIJ, poate reușești să desființezi regulamentul parcărilor al rivalului tău Chițac, că tot ești avocat… N-ai candidat tu la Primăria Constanța și te-ai plâns că nu te lasă PSD-UL să câștigi?! Uite, ai o nouă șansă!Nu-i nimic! Te-ntorci la garsoniera primită de la RAEDPP de la fostul primar al cărui avocat ai fost, și-o iei de la capăt. O iei de la zero. Sau de la -1, dacă ai și loc de parcare, sub bloc…Ne vedem la tribunal, în avocatură. Sau, cum zicea nenea Iancu Caragiale: la cremenal birjar, la cremenal!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.