Primăria Constanța dă undă verde: un hotel pe patru etaje răsare în cartierul Palazu Mare, într-o zonă de case

0
1891
Cartier Palazu Mare

Primăria municipiului Constanța a eliberat în cursul zilei de miercuri, 1 septembrie a.c., un Certificat de Urbanism ce vizează construirea unui hotel- apartament, în zona Palazu Mare. În acest cartier investițiile imobiliare sunt în plină ascensiune, fie că vorbim despre persoane fizice sau juridice.

Amplasamentul va fi situat pe strada Alexandru Sahia, numărul 1, o zonă predominantă de case, cu toate acestea se admite construirea unui hotel în regim de înălțime de patru etaje. Proiectul presupune „Construire Hotel-Apartament S+P+3E cu 29 unități, montare firmă luminoasă și totem, împrejmuire teren, organizare de șantier.”

Beneficiarul investiției este societatea Masstudio SRL, controlată de Stebingar Anca Patricia și Florea Radu Lorin. Precizăm că această societate, împreună cu Project Resolv Consulting SRL, dorește să construiască corpuri administrative cu regim de înălțime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția va fi realizată pe strada Celulozei numărul 5-7 din municipiul Constanța. Project Resolv Consulting SRL este controlată de Petrescu Traian Răzvan și Petrescu Traian.

Despre Masstudio SRL

Societatea Masstudio SRL a luat naștere la data de 11 iulie 2017, având sediul pe strada Theodor Burada, numărul 38 din municipiul Constanța. Administrator este Stebingar Anca Patricia, care este și asociat, cu 95% din capitalul social alături de Florea Radu Lorin, care deține 5% din capitalul social. Cifra de afaceri în anul 2020 a fost de 2.406.312 de lei, profitul net de 78.183 de lei și datorii de 1.500.702 de lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.