Femeie bătută de concubin din cauza reproșurilor cu privire la consumul de alcool

1
191
Jandarmii au intervenit la solicitare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu un ordin de restricţie provizoriu după ce și-a agresat verbal și fizic concubina.

Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Un echipaj de intervenție s-a deplasat la locul solicitării unde a fost identificată o femeie ce prezenta urmele unei agresiuni. Aceasta le-a declarat jandarmilor că înainte de a pleca la cumpărături, la cererea concubinului cu care locuieşte de aproximativ şase luni, i-a oferit o sticlă cu alcool. Când a revenit acasă l-a găsit pe bărbat în stare de ebrietate și i-a reproşat că a consumat prea mult alcool. Atunci, bărbatul a devenit agresiv și a început să-i adreseze injurii și să o lovească cu pumnul în zona feţei.

Întrebat despre cele reclamate de către femeie, bărbatul în cauză a declarat jandarmilor faptul că nu s-a întâmplat nimic şi că nu doreşte să dea nicio declaraţie.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente.

Încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.