Acces interzis în parcurile de tip “Ţara Piticilor” şi “Gravity Park”

0
1443

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Constanţa a decis, luni, închiderea locurilor de joacă şi dezinfectarea, zilnic, a străzilor şi trotuarelor, precum şi a pieţelor agroalimentare, în condiţiile în care incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns în oraş la 7,83 la mia de locuitori.

De asemenea, s-a dispus informarea locuitorii referitoare la măsurile ce trebuiesc respectate în vederea evitării contaminării cu virusul SARS-CoV-2 prin afișarea de postere la intrarea în instituțiile publice, unitățile economice și scările blocurilor rezidențiale, dar și prin transmiterea de mesaje prin stațiile acustice.

În plus, înscrierile în programul RESPECT se vor realiza numai online sau prin poștă.

Pentru a preveni infectarea şi răspândirea noului coronavirus, primarul municipiului Constanţa, domnul Vergil Chiţac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul şedinţei au fost dispuse următoarele măsuri: dezinfectarea zilnică a pieţelor agroalimentare din municipiul Constanţa; informarea locuitorilor referitor la măsurile ce trebuie respectate în vederea evitării contaminării cu virusul SARS-CoV-2 prin afişarea de postere la intrarea în instituţiile publice, unităţile economice şi scările blocurilor rezidenţiale, dar şi prin transmiterea de mesaje prin staţiile acustice; dezinfectarea zilnică a străzilor, bulevardelor şi a trotuarelor din municipiul Constanţa“, anunţă Primăria Constanţa. De asemenea, conform sursei citate, locurile de joacă din municipiul Constanţa se închid şi înscrierile în programul social Respect se vor realiza numai online sau prin poştă.

De asemenea, Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa a transmis: “Pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri al persoanelor infectate cu virusul Sars – Cov – 2 la nivelul municipiului Constanța și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, COVID–19, accesul vizitatorilor în parcurile de distracție de tip Țara Piticilor și Gravity Park va fi interzis începând de marți, 17.11.2020”.

Gravity Park

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.