Femeie prinsă între fiare pe DN22A. Altă victimă a murit

0
1136

Stația de pompieri Babadag a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident produs pe DN22A, între localitățile Topolog și Saraiu.

Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orei 07.35. Pentru gestionarea situației de urgență, la locul solicitării s-au deplasat opt pompieri cu o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD Constanța.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, dintre care una încarcerată.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 54 ani, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital, cu multiple traumatisme.

Unul dintre conducătorii auto a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, iar celălat a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital.

Din nefericire, pentru a patra persoană găsită în stop cardiorespirator, o femeie în vârstă de 49 de ani, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul de către echipajul SAJ.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.