Festivalul NEVERSEA a fost anulat și va avea loc în 2022

0
603
Neversea

Festivalul Neversea 2021 a fost anulat, acesta urmând să aibă loc în abia anul viitor. Organizatorii spun că decizia a fost luată din cauză că timpul a fost prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ținut în cadrul actualelor condiții de pandemie.

Organizatorii nu au spus ce se va întâmpla cu biletele persoanelor care cumpăraseră deja, menționând că aceștia vor fi notificați în curând pe email privind opțiunile pe care le au la dispoziție.

”Am vrea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putere (și câteva lucruri dincolo) pentru a vă aduce pe insula viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare ireală. Datorită timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele reglementări pandemice, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie vreodată. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să facă compromisuri în experiența lor – audiența, echipajul și nici artiștii.NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele.

Cu alte cuvinte, deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Vom reveni anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up care va ai dansat de pe tot ce nu ai putut striga în acești doi ani.Între timp, deși nu putem spera să înlocuim NEVERSEA și tot ce înseamnă pentru fiecare dintre noi, vă așteptăm toată vara la Neversea Beach. Vă rugăm să fiți cu ochii pe cutia poștală, deoarece toți deținătorii de bilete vor primi notificări despre opțiunile lor prin e-mail. Mai mult, pentru că vă prețuim loialitatea și știm cât de mult prețuiți experiențele memorabile ale festivalului, același email vă va oferi alternative pentru a dansa în continuare împreună anul acesta”, este mesajul organizatorilor.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.