Festivalul NEVERSEA nu se va ține nici în acest an? Nu va fi mutat în septembrie

0
768

Prezent la Constanța, premierul, Florin Cîțu, a declarat joi, 6 mai, a.c., că evenimentele mari, de genul Neversea sau Untold nu vor putea fi organizate de la 1 Iunie ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”. Având în vedere că Neversea trebuie să aibă loc în perioada 8-11 iulie este posibil ca festivalul să nu aibă loc nici în acest an.

Întrebat dacă crede că Neversea și Untold vor putea avea loc anul acesta, premierul Florin Cîțu a spus că aceastea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august. Oraganizatorii au anunțat încă de la sfârșitul anului trecut că festivalul Neversea va avea loc în perioada 8-11 iulie. Cu toate acestea primul ministru nu vede organizarea unui astfel de festival înainte de luna august.

„Eu așa sper și așa vreau să aibă loc aceste festivaluri, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Cîțu.

La începutul lunii februarie a.c., organizatorii Neversea au anunțat o parte dintre artiștii care vor urca pe scena de pe plaja din zona Modern, în acest an, dacă autoritățile vor permite desfășurarea festivalului. Primarul Vergil Chițac și-a arătat susținerea pentru organizarea celei de-a patra ediții și a purtat discuții cu organizatorii, dar își dorește ca, aceștia să decaleze perioada de desfășurare, pentru prelungirea sezonului estival.

„În februarie am avut o discuție cu reprezentanții Neversea și am încercat să decalăm perioada de desfășurare pentru că îmi doresc ca sezonul estival să fie prelungit. Ar fi mai bine dacă s-ar organiza în septembrie sau în mai. Din ce am înțeles, în acest an, nu se poate schimba perioada de desfășurare, deja organizatorii au semnat contracte cu artiștii și nu le pot modifica, pentru că artiștii respectivi mai au și alte contracte“, a declarat, pentru Focus Press, Vergil Chițac.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.