Final de carieră în Armata României: ceremonia de trecere în rezervă a fost condusă de colonelul Viorel-Eugen Bitan

0
98

Maistrul militar principal Valy Postolici și contabilul Gabriela Porumbiță au hotărât că este momentul să își încheie activitatea în cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” și să facă pasul către o altă etapă a vieții. Ceremonia de trecere în rezervă a fost condusă de comandantul unității, colonelul Viorel-Eugen Bitan, care i-a felicitat pentru profesionalismul de care au dat dovadă în carieră și le-a înmânat diplome de merit pentru întreaga activitate.

Valy Postolici a fost repartizat la Divizionul 65 Apărare Antiaeriană de calibru mic imediat după absolvirea Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene Române. După ce Divizionul s-a desființat, s-a mutat pentru doi ani la Brigada 8 LAROM, dar s-a întors la Capu Midia în Tabăra de Instrucție și Poligonul de Trageri Sol-Aer ca și comandant pluton ținte bruiaj, funcție pe care a ocupat-o și după transformarea Taberei în Centru Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană. Pentru implicarea de care a dat dovadă în cariera militară a fost recompensat cu Emblema de Merit “În Serviciul Armatei” clasa a III-a, cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române și cu titlul onorific de veteran pentru Serviciul de Luptă Permanent.

Gabriela Porumbiță a venit la Capu Midia, la Divizionul 65 Apărare Antiaerienă în anul 1988 unde a fost angajată pe funcția de contabil, funcție pe care a gestionat-o cu profesionalism și seriozitate până la finalul carierei. Un om de o verticalitate și modestie cum rar întâlnești, Gabriela Porumbiță s-a dedicat meseriei și unității cu responsabilitate, determinare și pasiune motiv pentru care a și fost recompensată cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române. Acum, la final de carieră în Armata României, colectivul Centrului, le doresc pensie lungă și o viață liniștită alături de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.