Final de carieră pentru trei cadre militare din Constanța

0
76

Pe platoul din fața comandamentului Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană din Constanța a avut loc marți, 30 mai a.c., ceremonia de trecere în rezervă a trei cadre, doi ofițeri cu grad superior și un maistru militar.

Este vorba de locțiitorul comandantului, colonelul Costel Fodor, șeful structurii de securitate, locotenent-colonelul Gabriel- Petrișor Mereuță și maistrul militar specialist de rachete antiaeriene Sorin-Remus Mărculescu, care au salutat, pentru ultima dată formația în aplauzele colectivului Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.

Activitatea a cuprins citirea ordinelor de trecere în rezervă, înmânarea plachetelor unității și a unor daruri simbolice oferite de foștii camarazi celor care au îmbrăcat, astăzi, pentru ultima dată uniforma albastră ca și cadre active.

Comandantul unității, colonelul Viorel-Eugen Bitan le-a adresat celor trei militari felicitări pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a mulțumit pentru seriozitatea și implicarea de care au dat dovadă în misiunile îndeplinite. Pe această cale, le dorim și noi, colectivul Școlii, să aibă parte de o pensie cât mai lungă, de o viață plină de bucurii în familie și de multă sănătate.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.