Firme din Constanța amendate pentru că nu reciclează deșeurile

0
261

Săptămânal, polițiștii locali constănțeni aplică numeroase sancțiuni pentru abandonarea deșeurilor la întâmplare, fie că e vorba despre persoane fizice sau juridice.

O amendă de 20.000 de lei a fost aplicată, marți, 20 aprilie a.c., de polițiștii locali, conform Legii 211/2011, unui operator economic din zona Delfinariu, care a depozitat deșeuri reciclabile pe domeniul public, în loc să le predea unei societăți specializate.

Cu doar câteva zile înainte, un angajat al unei alte societăți, de pe strada Unirii, a aruncat deșeuri reciclabile lângă modulele pentru colectarea selectivă a gunoaielor. Polițiștii locali au identificat societatea, au verificat dacă există contract pentru preluarea reciclabilelor și au sancționat angajatul operatorului economic cu suma de 3.000 de lei.

Aceste fenomene antisociale pot fi semnalate la numărul de telefon 0241/484.205 – Dispecerat Poliția Locală sau la adresele de e-mail primarie@primaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.