S-a instituit sensul unic pe alte șase străzi din Constanța: au apărut noi locuri de parcare

0
2664

De miercuri, 21 aprilie a.c., șase străzi din municipiul Constanța au regim de sens unic. Noi locuri de parcare au fost amenajate, prin aplicarea măsurilor de resistematizare rutieră.

Traficul rutier de pe străzile Ștefan Mihăileanu, Tudor Vladimirescu, Decebal, Dionisie cel Mic, Aleea Câmpinei și aleea adiacentă străzii Flămânda  a fost resistematizat. De miercuri, circulația rutieră se desfășoară astfel:

– pe strada Ștefan Mihăileanu este permisă circulația dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;

– pe strada Tudor Vladimirescu se va circula dinspre Bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;

– pe strada Decebal dinspre strada Răscoala din 1907 spre Bulevardul Tomis;

– pe Aleea Câmpinei dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;

– pe strada Dionisie cel Mic dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70;

– pe aleea adiacentă străzii Flămânda dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ spre strada Flămânda.

„Pin instituirea regimului de sens unic, se va asigura fluidizarea traficului rutier și, implicit, reducerea poluării. De asemenea, prin aplicarea măsurilor de resistematizare rutieră de pe strada Ștefan Mihăileanu, au fost create 48 de noi locuri de parcare, dispuse pe ambele laturi ale străzii, în timp ce pe celelalte străzi au fost amenajate spații de parcare care au fost delimitate de marcaje longitudinale discontinue.

Facem, din nou, apel către participanţii la trafic să manifeste atenție sporită și respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.