Firmele care execută lucrări pe șoselele din Constanța, amendate, din nou, pentru semnalizarea necorespunzătoare a acestora

2
1702

La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public, au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a normelor legale în ceea ce privește executarea lucrărilor pe drumurile publice din municipiul Constanța.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.800 de lei, pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe carosabil.

Reamintim că, relativ recent, mai multe accidente s-au produs în municipiul Constanța, când unele autovehicule au ajuns în șanțurile săpate în carosabil.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua , nimeni nu spune sa nu facem lucrări de modernizare a infrastructurii, etc dar sa le facem cu un plan viabil, sa nu ducem lucrările la infinit. Dnle primar ați văzut cum arată o mașină spălată după 1 ora, vă dați seama cum arată plămânii noștrii după ani de lucrări, sau este un plan de exterminare a constănțenilor? Spunetine sa abandonăm orașul pt 10- 15 ani, să lăsăm firmele serioase sa lucreze, sa se desfășoare în tot orașul, interziceți turismul, sunteți un bun manager , după ce o să deschideți târgul de Crăciun veniți a doua zi să vedeți cât praf se depune, sunt multe de spus faceți ceva sa încheiati lucrările macar pe o porțiune de de 1 km.

  2. Sincer? Bine ca se face… A luat taurul de coarne, administrația Chitac. Sa nu fim cârcotași. Ce ma deranjează….. Ia nene, metodic, începe o bucata de bulevard și fa o de la A la Z…. Treci la alta porțiune…. Nu asa…. A decopertat tot, s a excavat peste tot… Și se face când și când…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.