Radu Boboc, fundașul preluat de FCSB, revine la Farul Constanța. Becali vrea să renunțe la mai mulți jucători

0
423
Radu Boboc și Eduard Radaslavescu. Sursa foto: DIGI Sport

Gigi Becali a anunțat că, în perioada de mercato din iarnă, va renunța la mai mulți jucători aduși recent la vicecampioana României.

Potrivit latifundiarului, este dispus să renunțe la mai mulți jucători, dar va începe cu doi dintre ei, aduși în această vară la FCSB: Radu Boboc, fundaș adus în această vară de la Farul Constanța, în schimbul sumei de 200.000 de euro, precum și Marco Dulca (23 de ani), mijlocaș transferat de la Chindia Târgoviște. 

”Da, mă gândesc să renunț la Boboc și Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică (Hagi – n.r.) înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluție în afară de  a îl trimite înapoi la Chindia Târgoviște. A zis că vrea să muncească, să își câștige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat… aia nu e muncă.

Radaslavescu (Eduard – n.r.) tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greșește. Greșește, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca așa fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Radu Boboc a fost om de bază în perioada în care evolua pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, iar o eventuală revenire a sa la Farul ar putea întări liderul la zi al Superligii.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.