Fiul fostului primar general al Capitalei va construi o clinică medicală la Constanţa

0
5271
Imagine cu rol ilustrativ

Societatea Opremi Medfarm se chinuie de mai bine de trei ani să ridice o clinică medicală în zona Cimitirului Palas. În anul 2017, firma avea o colaborare cu societatea Romtextil și cereau atunci emiterea certificatului de urbanism pentru zona din strada Pasajului. Iată că acum, după mai mulți ani, Opremi Medfarm solicită de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru a putea începe procedurile de construire.

În acest sens, APM Constanța a anunţat publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire clinică medicală, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Intrarea Pasajului, nr. 7, lot 1. Terenul situat în intravilanul municipiului Constanţa are o suprafaţă 1.815 mp și este liber de costrucții. Acesta se află în zona de reglementare ZVR la categoria 1, adică spaţii verzi cu acces limitat, parcuri, grădini publice, scuaruri şi făşii plantate publice.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile, propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.

Opremi Medfarm SRL are sediul social în municipiul Craiova, strada Calea Unirii și a fost infiinţată în anul 2008. Firma care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice este controlată de Marian Ruslan Oprescu, care este și administratorul societății, şi Mircea Gabriel Victor Oprescu.

Mircea Gabriel Victor Oprescu este fiul lui Gabriel Oprescu, nimeni altul decât fostul primar general al Capitalei, cunoscut medic chirurg.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.