Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Germania și adus în țară sub escortă. Avea mandat de arestare în lipsă

0
315
Albert Balint alias Bebe Cămătaru. Foto-RTV.net

Fiul lui Sile cămătaru, Albert Balint, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost prins în Germania și adus în țară, vineri seară. Pe numele lui avea emis mandat de arestare din septembrie 2020.

Albert Balint a fost preluat de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

În data de 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti,  pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier”, a transmis Poliţia Capitalei.

Fiul lui Sile Cămătaru, cunoscut ca “Bebe Cămătaru” a avut de mai multe ori probleme cu legea în România. În ultimul incident a fost reținut de poliţiştii din Olt, în localitatea Găneasa, conducând fără permis și sub influenţa drogurilor. Se întâmpla în ultimele zile ale anului 2019, iar Bebe Cămătaru a fost arestat preventiv. Ulterior, a contestat măsura arestului preventiv, iar Tribunalul Olt a decis să fie judecat în libertate.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.