FlashMob „Jerusalema”, în Constanţa: Faleza Cazino a fost plină de dansatori!

0
1161

Zeci de copii, dansatori profesionişti, dar şi amatori au fost parte a unui inedit flashmob în Constanţa. Faleza Cazino a fost plină sâmbătă de dansatori. Jerusalema este hitul care a înnebunit planeta și pe care a dansat și fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Filmarea cu dansatorii din Constanţa a apărut sâmbătă, 10 octombrie a.c., pe pagina de Facebook a Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” şi poate fi urmărită aici.

Hitul „Jerusalema” are peste 178 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa e compusă de Master KG, iar vocea pe care o auzi aparține artistei Nomcebo. Master KG, un producător necunoscut până acum din Africa de Sud, a dat, așadar, lovitura peste noapte.

Salvatorii din Timiş au fost și ei cuprinși de spiritul Jerusalema și au transformat curtea instituției în ring de dans. Dansul a fost înregistrat în luna august în curtea Detașamentului 2 Pompieri Timișoara de câțiva dintre salvatori.

Jerusalema e piesa de care nu ai cum să scapi. E peste tot la radio, a intrat rapid în topurile din Marea Britanie și SUA și chiar Cristiano Ronaldo s-a arătat un fan al piesei. La noi, în România, piesa a prins la fel de tare.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.