Florin Chelaru, ales în funcția de președinte al PSD Năvodari

0
227

În cursul zilei de sâmbătă, 2 octombrie a.c., s-a desfășurat Conferința organizației locale PSD Năvodari în cadrul căreia a fost aleasă noua structură de conducere.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența președintelui organizației județene a PSD Constanța, senator Felix Stroe, a președintelui organizației municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, a deputaților Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci și Cristina Dumitrache și a altor numeroși colegi din biroul județean al partidului.

În cadrul conferinței, prin votul delegaților, primarul Florin Chelaru a fost ales în funcția de președinte al PSD Năvodari. De asemenea, a fost aleasă componența Biroului organizației locale, în următoarea formulă: vicepreședinți: Marian Surdu, Bogdan Boașcă, Liliana Mară, Ciprian Zidaru și Dorin Cornia; secretar executiv: Adrian Mihăilă; membri în Birou: Rafael Nichita, Alina Vasile, Anamaria Oprea, Iany Lascu, Ion Apostol, Radu Pîndici, Doina Sîngeap, Cristian Husea, Maria Cofei, Florin Drăghici.

Președintele Florin Chelaru a declarat că alături de echipa social-democrată de la Năvodari va continua munca pentru dezvoltarea orașului, având în centru o administrație locală performantă și apropiată de oameni și nevoile comunității locale.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.