Florin Chelaru: „Orașul Năvodari protestează împotriva cinismului și a bătăii de joc a Guvernului PNL Cîțu”

0
2109

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru a făcut o postare în mediul online în care critică guvernul, recent demis, PNL Cîțu, care împărțit miercuri seară 1 miliard de lei, bani din rezerva Guvernului, între primarii.

Din totalul alocărilor la nivelul județului Constanța, 98% din bani au mers către primari PNL și doar 2% către primari PSD, iar orașul Năvodari a primit suma de 100.000 de lei pentru proiecte de dezvoltare locală.

Orașul Năvodari protestează împotriva cinismului și a bătăii de joc a Guvernului PNL Cîțu! Premierul demis al României, Florin Cîțu, continuă bătaia de joc și umilirea cetățenilor care nu au altă vină decât că nu fac parte din echipacâștigătoare din PNL.

Deși a fost trimis la groapa de gunoi a politicii printr-o moțiune de cenzură și fără a mai avea vreo legitimitate, Florin Cîțu a împărțit miercuri seară 1 miliard de lei, bani din rezerva Guvernului, între primarii și susținătorii săi din PNL. Din totalul alocărilor la nivelul județului Constanța, 98% din bani au mers către primari PNL și doar 2% către primari PSD. Orașul Năvodari a primit prin alocare de la Guvern suma de 100.000 de lei, în timp ce comune cu 2.000 de locuitori, dar cu primar PNL, au primit chiar și 5 milioane lei.

Ca să vă faceți o impresie corectă, cea mai mică localitate din județ, cu câteva sute de locuitori, a primit de la Guvern de 4 ori mai mulți bani decât orașul Năvodari, care are peste 43.000 de locuitori.Așa a considerat Cîțu să împartă cetățenii județului, condamnând sute de mii de cetățeni la frig, subdezvoltare și sărăcie doar pentru că au primar PSD.

Practic, acest odios fost premier plătește, cu 1 miliard de lei din bani publici, inclusiv din taxele și impozitele cetățenilor din Năvodari, factura către primarii PNL care l-au sprijinit în bătălia internă din partid. Cîțu nu a înțeles niciodată că nevoile și problemele oamenilor sunt aceleași în toate localitățile și că toți merită condiții și șanse egale de dezvoltare. Nu a fost niciodată cu adevărat un premier, ci un combinator politic care a vânat funcții și a îngropat țara într-o criză sanitară fără precedent și într-o criză economică ce va lăsa milioane de români în frig și sărăcie peste iarnă.

Din păcate, orașul și cetățenii din Năvodari plătesc și suferă pentru disprețul politic al PNL, pentru cinismul unei găști care s-a încuiat disperată în Guvern. Și așa cum am spus de fiecare dată, acesta este rezultatul votului românilor și, cu părere de rău, nu pot să mă întreb dacă nu cumva, noi ca popor, nu ne merităm soarta?”, se arată în postarea primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.