Florin Gheorghe, directorul RAEDPP, a dat pe mâna Poliţiei şi a Parchetului mai mulţi chiriaşi “moşteniţi” din mandatele lui Mazăre

0
1189

Florin Gheorghe, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa, este unul dintre directorii harnici pe care administraţia locală i-a instalat în funcţie anul trecut. Spunem asta pentru că a reuşit să evacueze din locuinţe ANL şi din cele ale regiei persoane care nu aveau nevoie de acest ajutor din partea statului, fiind doar chiriaşi de lux care subînchiriau imobilele.

O altă acţiune “bifată” de directorul RAEDPP este renegocierea unor contracte prin care, în mandatele lui Radu Mazăre, au fost atribuite terenuri pe preţuri de nimic; mai adăugăm aici controalele din Mamaia, în urma cărora o serie de asociaţi ai regiei au ajuns să fie verificaţi de Poliţia Economică şi chiar de către Parchet. Detaliile, cu exemple – cazuri scandaloase, le puteţi urmări în materialul VIDEO.

În cadrul unui interviu acordat Focus Press, Florin Gheorghe a vorbit şi despre situaţia clădirilor pe care regia le deţine în Zona Peninsulară, cartierul Henri Coandă, cât şi despre planurile referitoare la pieţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.