Florin Mitroi a câștigat cu peste 90% din voturi, în Valu lui Traian, și face apel la buna colaborare între partide

0
545

La alegerile de duminică, 27.09.2020, candidatul P.N.L. la funcția de primar al comunei Valu lui Traian a obținut un scor de 90,1%, cel mai bun de până acum. Edilul-șef a ajuns la al cincilea mandat în fruntea localității și face apel la o bună colaborare între partide la toate nivelurile.

„Vălurenii au confirmat, încă o dată, că uniți sunt o forță și că omul în care au încredere este Florin Mitroi. Nu pot decât să le mulțumesc și să mă apuc, din nou, de treabă, mai ales acum că voturile lor îmi oferă o susținere semnificativă“, a declarat Florin Mitroi într-un comunicat remis redacției.

Și la alegerile pentru Consiliul Local Valu lui Traian, P.N.L. a obținut cele mai multe voturi, obținând 15 mandate din 17 totale. Restul de două au fost obținute de P.S.D. Deși are o majoritate covârșitoare, Mitroi este sigur că aleșii locali ai celor două partide vor lucra bine împreună, în interesul cetățeanului.  

„Sunt sigur că vom colabora bine și în interesul cetățeanului pentru că, până la urmă, nu contează culoarea politică pe cât contează să vrei să faci treabă și să îmbunătățești viața comunității din care faci parte. De-a lungul întregii mele activități politice, am fost, de altfel, un susținător al colaborării între partide. Echilibrul este cheia succesului și capacitatea de a înțelege că suntem cu toții doar niște oameni aleși de cetățeni să muncim pentru ei. În momentul în care alegerea cetățeanului se schimbă în defavoarea noastră, întreaga putere dată de funcție se pierde. Așadar, până la urmă este și în interesul nostru personal să punem împreună umărul la treabă, atât la nivel local, cât și județean și central. Asta ca să nu mai spun că această frumoasă comunăa pe care o conducem, este și casa noastră, a celor aleși“, a mai transmis Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian.

Edilul-șef s-a regăsit și pe lista P.N.L. pentru Consiliul Județean Constanța, la poziția 7, eligibilă, de altfel, și datorită numărul mare de voturi obținut de P.N.L. în Valu lui Traian. Mitroi se retrage, însă, din funcția de consilier județean (inclusiv din cea de consilier local) în favoarea celei de primar, făcând apel la colegii săi de partid, la echilibru în relațiile acestora cu membrii altor partide cu care vor forma Consiliul Județean Constanța, considerând că nu e timp de dispute, deoarece trebuie găsite soluții rapide și practice pentru dezvoltarea județului.

 „Deși mi-ar face o mare plăcere să mă implic în viața județului, alături de colegii mei, oameni capabili și cu experiență, mă voi retrage totuși din funcțiile de consilier județean și local (…). Valu lui Traian este și va rămâne întotdeauna sufletul meu. Am, însă, încredere totală că cei doi colegi ai mei câștigători – Vergil Chițac și Mihai Lupu –, ca și toți consilierii locali și județeni aleși, și Bogdan Huțucă, președintele partidului, vor dezvolta în municipiu și în tot județul o politică bazată pe respect, înțelegere și prosperitate, tratând cu echilibru relația cu colegii din alte partide. Repet, în echilibru stă cheia succesului și nu consider că, la acest moment, zona noastra are nevoie de dispute, ci de soluții rapide și practice pentru dezvoltare.

Le mulțumesc tuturor celor care au rămas aproape de mine și de P.N.L. și le garantez că nu vor regreta. Împreună suntem mai puternici!“, a concluzionat primarul Florin Mitroi.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.