Handbal Club Dobrogea Sud înfruntă, în deplasare, pe Sporting Lisabona

0
382

În acestă seară, de la ora 21.45 (în direct la Digi Sport 4), Handbal Club Dobrogea Sud înfruntă, în deplasare, pe Sporting Lisabona în manşa secundă a turului al doilea preliminar din EHF European League la handbal masculin.


După egalul din Sala Sporturilor, scor 27 la 27, pe hârtie favoriți sunt portughezi dar Constanța a demonstrat că are forța necesară de a răpune formația lusitană. „Am rămas cu impresia că meritam mai mult la Constanța și trebuia să se termine la 3-4 goluri pentru noi. Acum e clar, dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câștigăm meciul la Lisabona. Eu zic că avem putere. Trebuie să ne ridicăm nivelul de joc. Trebuie să jucăm în apărare cum am jucat acasă în primele 20 minute din repriza a doua. Și, fără 12-14 parade ale portarilor, nu se poate să câștigi cu o echipă care a jucat în Champions League. Și atacul să meargă bine, dacă va fi strâns avem nevoie de cel puțin 27 de goluri marcate. Eu zic că avem șanse”, a declarat antrenorul principal al HCDS, Djordje Cirkovic.
Pentru o calificare impresionantă HCDS va trebui să remedieze multele greșeli personale din meciul tur și să se speculeze avantajul unui joc mai creativ. La Constanța, Sporting a arătat forță și pe alocuri disciplină, dar atât. 
„Este cel mai important meci din istoria clubului nostru. Suntem optimiști. Toți jucătorii sunt valizi. Sper și am mare încredere că putem face un meci foarte bun şi să ne calificăm în grupele European League”, a completat preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

Tudorel ENE


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.