16 şcoli din judeţul Constanţa îşi schimbă scenariul de funcţionare: 2 dintre ele se închid

0
12335
Elevii la scoală

De mâine, 30.09.2020, 16 școli din județul Constanța își schimbă scenariul de funcționare. Liceul Teoretic „Ovidius“ revine la scenariul galben, iar două școli trec la scenariul roșu.

Un număr de 16 școli din județul Constanța își schimbă scenariul de funcționare de mâine, 30.09.2020. Din păcate, două dintre ele își închid porțile, trecând la scenariul roșu. Astfel, la Liceul Teoretic Murfatlar și la Școala Gimnazială nr. 37, cursurile se vor desfășura doar on-line. În alte trei unități de învățământ din județul Constanța, doar câte o clasă își suspendă orele față în față și trece în mediul on-line. În cazul liceului din Murfatlar, cinci elevi de la un centru de plasament au fost confirmați pozitiv ca fiind infectați cu COVID-19.

Liceul Teoretic „Ovidius“ revine la scenariul galben, iar cursurile se vor desfășura și on-line și față în față, conform programului stabilit de către Consiliul de Administrație.

O altă școală din județul Constanța revine la scenariul verde, fiind instalate separatoare de plexiglas în clase, pentru fiecare bancă, fiind respectate în acest fel prevederile legale privind prevenția răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 și elevii fiind în siguranță.

V.I., C.S.

Mai multe detalii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.