Florin Saragea, fiul fostului polițist Marian Saragea, condamnat definitiv după ce a lovit un bărbat cu maceta

1
5037
Foto cu rol ilustrativ

Florin Saragea, fiul fostului polițist Marian Saragea (actualmente pensionar), a fost condamnat definitiv. Nu a primit cine știe ce pedeapsă, însă este o nouă pată pe obrazul tatălui său, care a fost un polițist respectat.

De această dată, vorbim de un scandal pe domeniul public, provocat de Florin Saragea, care a culminat cu lovirea unei persoane cu o macetă.

În fapt, totul s-a întâmplat în data de 10 septembrie 2019 când, în urma unor discuții în contradictoriu cu o altă persoană, pe o stradă din orașul Techirghiol, spiritele s-au încins, iar Saragea a plecat până acasă, pentru o scurtă vreme, revenind înarmat cu o macetă și cu un câine din categoria celor considerați periculoși, în scop de intimidare. „Dotările“ nu au avut efectul dorit, iar scandalul a continuat, culminând cu lovirea cu maceta a celuilalt individ, în zona umărului, rană care a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

A urmat solicitarea forțelor de ordine prin 112, Florin Saragea a fost reținut, apoi trimis în judecată pentru Loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Instanța de fond – Judecătoria Constanța – l-a condamnat, pe 13 mai a.c., pe Saragea la o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare, care a rămas definitivă la Curtea de Apel, unde completul de judecată a respins apelul formulat de către Florin Saragea, joi, 21 octombrie a.c. Hotărârea este definitivă.

De remarcat că Florin Saragea a călcat de mai multe ori pe bec, fapte care au făcut obiectul mai multor materiale apărute în presă, cum ar fi incidentul de la Cumpăna, din urmă cu mai bine de zece ani, când a fost oprit în trafic fiindcă nu avea numere de înmatriculare la maşină, după care, nervos, a încercat să scoată din toc un pistol cu bile de cauciuc.

Numai că oamenii legii l-au imobilizat şi l-au condus la secţie, unde acesta a început să se tăvălească pe jos, mimând o criză de epilepsie. La vremea respectivă, tatăl său a declarat presei că Florin ar fi fost bătut de către poliţişti. La rândul său, Saragea fiul le-ar fi spus oamenilor legii că pistolul respectiv era de jucărie.

Altă dată a intrat înarmat cu un cuțit în casa fostei soții, pentru a-i lua copilul. Altă dată, acesta a făcut greva foamei în semn de protest, în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pe motiv că nu i s-a făcut dreptate, după ce l-a acuzat pe un stomatolog că l-a mutilat. În 2016, a intrat în conflict cu un turist pe plaja din Eforie Nord, când s-a ales cu capul spart, fiind lovit cu o bară metalică.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Acest fiu i-a creat numai probleme tatălui sau,a fost scapat datorita pozitiei ocupate de tatăl sau în cadru IPJ Constanta ,a tras cu un pistol cu gaze în traficat celor din Cumpana le-a creat numai probleme

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.