Focar de COVID-19, la RAEDPP Constanța

0
666
Sediul RAEDPP

Mai mulți angajați din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat“ Constanța au fost testați pozitiv pentru SARS-COV-2, au transmis reprezentanţii instituției 

Din acest motiv, activitatea cu publicul a fost suspendată, iar sediul din B-dul Tomis nr. 101 a fost dezinfectat, conform normelor în vigoare. Totodată, în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de COVID-19, R.A.E.D.P.P. Constanța anunţă că a stabilit un program de lucru decalat al angajaților, pentru evitarea aglomerației în sediile regiei.

Cetățenii care doresc să formuleze cereri sau sesizări, sunt rugați să folosească mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale. Pentru acest lucru, R.A.E.D.P.P. Constanța a pus la dispoziție următoarele date de contact: 0241/520.574, public@raedpp-constanta.ro (Direcția
Administrare Imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică), 0241/520.574 (Direcția Piețe, Târguri și Oboare).

Registratura și casieriile Regiei vor rămâne deschise, în condiții de siguranță. Cei care doresc să efectueze plăți, o pot face și prin virament bancar, în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.