Un tulcean infidel a apelat la ajutorul jandarmilor atunci când soția a devenit agresivă

0
917
Echipaj al IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

O femeie din municipiul Tulcea a spart geamul unei uşi, pe fondul unor neînţelegeri cu soţul. Pentru aplanarea scandalului, la fața locului a fost trimis un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

Jandarmii tulceni au fost solicitaţi în cursul zilei de 11 noiembrie să intervină pe strada Erou Mihai Serian, din municipiul Tulcea, unde era semnalată o distrugere în urma unui scandal.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au fost întâmpinaţi de apelant care a declarat faptul că, în timp ce se afla la garajul deţinut de acesta, şi-a făcut apariţia şi soţia care, pe fondul unor neînţelegeri legate de o presupusă infidelitate a soţului, a început să-i adreseze reproşuri. La un moment dat a spart o farfurie, după care a luat un ciocan şi a spart geamul unei uşi din încăpere.

În acel moment, bărbatul a decis să părăsească încăperea şi să solicite sprijnul jandarmilor.
Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul femeii, însă aceasta nu a fost găsită.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde i s-a adus la cunoștință termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.